saç mezoterapisi

Saç Mezoterapisine Neden İhtiyaç Duyulur?

Saçlar değer verdiğimiz ve en önemli aksesuarlarımızdan biridir. Öyle ki saç dökülmeleri de hem kadınlar için hem de erkekler için korkulu bir rüyadır. Saçlarının bakımı ne kadar özenli yapılsa da ne kadar dikkat edilse de bazen genlerin de etkisi ile dökülmenin önüne geçilemez.

saç mezoterapisi

Saç dökülmesinde bir diğer sebep de yanlış bakım ile meydana gelen dökülmelerdir. Özellikle yaşanan saç dökülme olayları hızlı bir şekilde ilerleme kaydediyorsa ve işin ucunda kellik başını göstermiş ise artık yapacak bir şey yoktur.  Bu durum tedavi görmek tek çözüm yoludur.

Saç Mezoterapisi Nedir?

Son zamanlarda gelişen imkanlar ve teknoloji sayesinde artık saç dökülmelerine ve kelliğe giden yola seyirci kalmayacaksınız. Günümüz imkanları ile saçları güçlendirmek ve saç dökülmelerinin önüne geçmek artık mümkün. Nesil imkanları ve teknolojisi ile geliştirilen ve kişilerin oldukça konforlu ve son derece beğendiği işlemlerden olan saç mezoterapisi size her imkânı sunuyor. Bu işlem Amerika tarafından onaylanmış oldukça etkili bir yöntemdir. Güvenilir olması ve etkisini kısa zaman da göstermesi gün geçtikçe artan kişiye sebep oluyor.

Daha sağlıklı daha güçlü saçlara sahip olmak isteyenlerin başvurduğu bu yöntem kesinlikle ve kesinlikle doktor tarafından doktor tavsiyelerine uyarak yapılmalıdır. Saç mezoterapi için oldukça ucu sivri ince iğneler kullanılır. Bunlar saç teli kadar ince iğneler olmalıdır. Bu iğneler sayesinde saç köklerine ve kafanın her tarafına verilen ilaçlar ile saç kökleri dipleri ve saçın uzaması için gerekli olan her şey ilacını alarak beslenir. Saç mezoterapisi kısa zaman da saçları beslediği için etkisini gösterir ve cinsiyet ya da yaş ayırt etmeden herkesin faydalanabileceği bir işlemdir.

Saç Mezoterapisi Sonrası Neler Olur?

Saç mezoterapisi işlemi bittikten sonra daha iyi beslenmiş saç kökleri meydana gelir. Bu işlem dışında saçların dökülmemesi için beş altı seans daha devam edilmelidir. İşlem sonrası başka hiçbir işleme gerek kalmaz ve saçlar bir iki gün kesinlikle su ile temas etmemelidir. İğnelerin ve tabancaların denk geldiği yerler korunmalı ve sıcak su ile temas etmemelidir. Bu gibi önemli bilgileri https://tugbadindar.com/hizmetler/sac-mezoterapisi adresinden detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

14

Yanıt Yok

Cevap Yazın